Rehobothschool (PO)

Rehobothschool (PO)

De Rehobothschool is een kleinschalige Protestants Christelijke basisschool in Naarden-Vesting die is opgericht in 1894. Wij zijn een gemoedelijke en gastvrije school waar ieder kind zich welkom voelt en zichzelf mag zijn. Zowel Christelijk, Katholieke als niet Christelijke kinderen en ouders zijn welkom op onze school. 

We zijn een school met een eigen sfeer en eigen visie op het leerproces van kinderen Dat is belangrijk omdat ieder kind anders is. Op de Rehobothschool gaan we er vanuit dat ieder kind leerbaar is en succesvol kan zijn op het eigen niveau. Daarbij bieden we een uitdagende leeromgeving waarin kinderen nieuwsgierig op onderzoek uitgaan. 

Ouders voelen zich welkom op school en worden betrokken bij de ontwikkeling van hun kind. Als kinderen buiten de basisaanpak vallen worden ouders tijdig meegenomen en regelmatig geïnformeerd.

De 7 gewoonten van The Leader in Me, is daarbij ons uitgangspunt. Begin met jezelf, speel dan goed met anderen en vergeet niet goed voor jezelf te zorgen. Kinderen worden door de leerkrachten betrokkken bij hun eigen leerproces en voelen zich eigenaar van de doelen die ze zelf stellen.

The Leader in Me is de onderwijsvariant van managmentbestseller 'The 7 habits of Highly Effective People'van Stephen Covey. Uitgangspunt is dat je je leven kunt beïnvloeden door (zelf)leiderschap. 

Westwalstraat 49 
1411 PD Naarden 

Website Rehobothschool

Loading...