9-10
Sep

Werelderfgoedweekend 2017

Op 9 en 10 september vindt het jaarlijkse Werelderfgoedweekend plaats. De werelderfgoederen in ons land organiseren een scala aan activiteiten, onder het motto ‘Ons Werelderfgoed is wereldberoemd, binnenkort ook in Nederland!’. Het weekend valt samen met de Open Monumentendagen. Het programma bevat o.a. (wandel)excursies, rondvaarten, kinderactiviteiten en een lichtshow.

Meer informatie over het programma is hier te vinden

 

 

 

 

Meer events

12
Oct

Wereldburgerschap in het onderwijs, moet dat? Is het niet voldoende als kinderen op school vooral leren over Nederlands burgerschap, met wereldburgerschap als extraatje? Is onderwijs over wereldburgerschap belangrijk voor je (nationale) identiteit? 

5
Oct

De jaarlijkse bijeenkomst van alle Unesco-scholen: ontmoet elkaar, stel je vragen, wissel ervaringen uit en laat je inspireren.

12
Oct

Op 12 oktober vindt het jaarlijkse Unesco Event plaats, met deze keer wereldburgerschap als thema. Aan bod komt de vraag of wereldburgerschap in het onderwijs wel moet. Is het niet voldoende als kinderen op school leren over Nederlands burgerschap, met wereldburgerschap als extraatje? Of moet er juist meer ruimte voor komen?