Stageplek bij UNESCO

Voor een nog onbepaalde periode van twee tot vier maanden is de Division of Knowledge Management & Information Systems (KMI) van UNESCO (te Parijs) op zoek naar een stagiair(e) die onderzoek kan doen naar implementatiemechanismen binnen UNESCO.

De stagiair(e) die KMI zoekt volgt een universitaire studie en heeft een aantoonbare interesse voor kennismanagement. Bij voorkeur volgt de stagiair(e) een studie in een van de volgende richtingen: bestuurlijke informatiekunde, geschiedenis, taal- of communicatiewetenschappen. Daarnaast strekt buitenlandervaring tot aanbeveling.

Enkele voorwaarden:

  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal;
  • Ten minste passieve kennis van de Franse taal;
  • Vlotte pen;
  • Ingeschreven bij een universiteit gedurende de stage.
  • KMI is op zoek naar een gedreven stagiair(e) met een open, kritische blik!

Geïnteresseerden kunnen t/m 1 juni 2015 per mail een (Engelstalige) motivatiebrief met cv richten aan de Division of Knowledge Management & Information Systems (KMI), t.a.v. Ingrid Regien: kmi.info [at] unesco.org.

Ben je geïnteresseerd in een stage bij UNESCO, maar past de bovenstaande stage niet binnen jouw profiel? Kijk dan eens in de intern database van UNESCO!

UNESCO, de United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization is opgericht in 1945. UNESCO gebruikt de werkterreinen onderwijs, wetenschap, cultuur en communicatie om de doelstellingen van de Verenigde Naties te realiseren, namelijk: ontwikkeling van universele waarden en verbetering van de leefomstandigheden van alle mensen ter wereld.

Uitkomsten

Op dit moment zijn 195 landen lid van UNESCO. Daarnaast hebben 9 landen een geassocieerd lidmaatschap.

Meer berichten