April-editie World Heritage Review nu beschikbaar

De editie van april 2013 van de World Heritage Review is gewijd aan Werelderfgoed en het delen van ‘best practices’. Hoe kan bij inschrijving van een site op de Werelderfgoedlijst de uitzonderlijke universele waarde op een kundige en duurzame wijze worden gegarandeerd?

In het magazine vindt u onder meer een reportage over de Jiuzhaigou vallei, een site in China die van een geïsoleerd gebied transformeerde in een trekpleister voor toeristen. De verantwoorde manier waarop de autoriteiten dat hebben aangepakt is een model voor het beheer van Werelderfgoed in heel China.  

Ieder kwartaal brengt UNESCO het geïllustreerde magazine World Heritage Review uit. Elk nummer is een ontdekkingsreis langs verschillende Werelderfgoedsites met nieuws, achtergronden en analyses van deskundigen. Het blad is voorzien van prachtige fotografie.

De online versie van het magazine kunt u gratis raadplegen, maar door u te abonneren op de papieren versie draagt u bij aan het behoud van Werelderfgoed voor toekomstige generaties.

Algemene informatie over het blad en informatie over de abonnementen vindt u op de website van UNESCO's Werelderfgoedcentrum.